Om Privatliv på sociale medier

Denne funktion er kun tilgængelig i Kaspersky-appens Plus- og Premium-abonnementer.

Populære sociale tjenester som Google og Facebook indsamler dine data, mens du bruger dem. Disse oplysninger bruges til at tilpasse din søgeoplevelse og sociale interaktioner. Vi mener, at du skal have mulighed for at se, hvilke data der indsamles og stoppe med at dele dem med appen eller andre app-brugere, når du vil. Funktionen Social privatliv giver dig mulighed for at administrere dataindsamling og privatlivspræferencer i flere tjenester - direkte fra vores app. Med Social privatliv kan du tage kontrol over dine data i en enkelt app og få flere tips til internetbeskyttelse.

Sådan fungerer det

For at begynde at bruge Socialt privatliv skal du acceptere Fortrolighedserklæringsom en del af guiden til første kørsel eller senere, når du beslutter dig for at bruge funktionen. Dette gælder, hvis du bruger Kaspersky-appen i EU. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, men det begrænser funktionaliteten af funktionen.

Tabellen nedenfor viser de understøttede tjenester og de data, hvis indsamlingsindstillinger du kan administrere og ændre.

Tjenester

Håndterbare data

Google

• Søgehistorik (Google, YouTube)
  • Browsing og afspilningshistorik (Google, YouTube)
  • Placeringshistorik (Google Maps)

Facebook

• Annonceringer
  • Placering
  • Andre brugeres handlinger
  • Personlige data
  • Søgning og venneanmodninger

LinkedIn

• Synlighed af profil
  • Datafortrolighed
  • Annoncedata

Instagram

• Personlige data
  • Andre brugeres handlinger
  • Opslag
  • Søgehistorik

For hver type data kan du administrere privatlivsindstillingerne på en mere detaljeret måde.

Udover at administrere dataindsamling, tilbyder funktionens hovedskærm dig flere nyttige artikler om emnet socialt privatliv. For at læse en artikel skal du trykke på dens navn i sektionen Bliv bedre til at beskytte dit privatliv.